[WWW www.awicons.com]    [E-mail awicons@awicons.com]   
About AWicons

Les interfícies d'usuari estan millorant cada any. La part més important de qualsevol bona interfície gràfica són els gràfics d'icones. Una petita imatge que ocupa només una dotxena de píxels pot tenir, a vegades, més significat que un paràgraf de text. A conseqüència de la naturalesa de la percepció d'imatges, les icones creen les associacions més fortes en les persones.

Les noves tecnologies i les majors resolucions permeten als desenvolupadors utilitzar icones de color veritable alfa d'alt detall en dissenyar les interfícies d'usuari. Malgrat això, la creació d'icones vives es converteix en una tasca insuperable a no ser que utilitzem les eines correctes.

Lokas Software té l'orgull d'oferir-vos una eina completa per crear icones - l'AWicons Pro! A un preu imbatible podeu comprar totes les eines que necessiteu per crear icones riques gràficament en un paquet!

L'AWicons Pro permet cercar, crear, editar i gestionar icones, cursors i altres imatges petites. L'apliació suporta completament les icones de color veritable del Windows XP. L'AWicons Pro gestiona molts formats de fitxer populars (com ico, icl, cur, ani, png, gif, bmp i jpg) utilitzats per emmagatzemar moltes icones de diveres mides (fins a 256x256 píxels) així com també tots els modes de color possible (mono, 16, 256, color veritable i color veritable amb canal alfa)!

La característica de gestió d'icones de l'AWicons Pro permet escannejar imatges de diverses ubicacions, aspecte molt útil si feu molta edició gràfica. Ser un joc d'eines de dibuix d'icones, l'AWicons Pro ofereix les eines de dibuix populars (llapi, línia, el·lipse, polígon, text, reemplaçament de colors, etc.) i modificadors de dibuix (com l'antidentat, graduació multicolor, transparència, etc.). Podeu aplicar diversos efectes artístics a les vostres icones, entre les quals hi ha ombra, relleu bisellat, contrast, difuminació i molts altres.

L'AWicons Pro s'ofereix amb un un sistema exhaustiu d'ajuda que inclou consells de dibuix i unes genials biblioteques de mostra. Encara que mai hàgiu editat icones trobareu fàcil i entretingut aprendre jugant amb la interfície multi-idioma fàcil d'utilitzar! Un preu humil una funcionalitat sorprenent fan d'aquest programari una compra obligada!


User Interface


AWicons Features
Feature AWicons Standard AWicons Pro
multilingual interface
full Windows XP icons support
loading/saving images in many formats (ico, cur, ani, png, gif, bmp, jpg)
all color formats supported (mono, 16, 256, true-color, true-color with alpha)
all sizes up to 128x128 supported
scan drives for icons, cursors and graphics
many drawing tools (pen, line, ellipse, polygon, text, colors replace and etc.)
many drawing modifiers (anti-aliasing, multi-color gradient, transparency and etc.)
many effects (shadow, bevel boss, contrast, hue, blur and etc.)
import from large image (png, gif, jpg, bmp) with filters
import from bitmaps resources from executables (exe, dll and etc.)
editing icons in executables
working with icons library (icl)
rebuild Windows icon cache for update desktop and Start menu
all sizes up to 256x256 supported no
plug-in that allow to export image with transparency directly from Adobe Photoshop into AWicons no
additionals artistics effects (Aqua, Smart blur, Posterize) no
editing pictures containing image list, which use for creating various controls (toolbars, trees, tabs etc.) no
simple, pretty and customizable interface

[Copyright © 2000-2009 Lokas Software]   [Terms of Use and Privacy Statement]